Kereső

Back
2014-11-07

Királyválasztó és Tesztnap - Villám összefoglaló

 Tesztnapunk és a Királyválasztó is nagyon jó hangulatban telt.  Sokan éltetek a lehetőséggel, hogy ingyen próbáljátok ki a Gas Gas motorokat.  

 

A verseny is Gas Gas sikerekkel zárult. 

Az I. osztály E2-3 2 órás futamán Szatyina Gábor második helyezést ért el.  A 3. osztály E3-as kategóriát pedig a Gerecse Motor SE másik versenyzője, Ábrahám Márk nyerte.  Magyarország Enduro-Cross Bajnokságán Szatyina Gábor a második helyen végezte a 2014-es évet. Ábrahám Márk kategóriájában megnyerte a bajnokságot.

 

Összetett eredmények:

 

Szatyina Gábor: „A verseny előtti napon szakadt az eső, amikor a pályát jártuk. Akkor még kicsit aggódtam, hogy nagyon nagy lesz a sár, de a verseny napjára elállt az eső, és a felvezető körön megnyugodtam a talajviszonyokat látva. Örültem és vártam a rajtot, de sajnos nem sikerült valami fényesen, legutolsónak jöttem el, próbáltam felzárkózni a többiekhez és az első kör felénél, már a közép-mezőnyben motoroztam. Egy előzés folyamán sajnos elestem és  pár helyet visszaestem. Miután sikerült fejben összeszednem magam elkezdtem harcolni a jobb pozícióért és egy pár kör után már felzárkóztam a második helyre, amit a tankolásig megtartottam. A tankolás nagyon jól sikerült, bár vesztettem egy pozíciót, így visszaestem a harmadik helyre, mert páran nem tankoltak. Ez nem tartott sokáig, mert ismét megszereztem a második helyet, amit a verseny végéig tudtam tartani. A rossz kezdet ellenére, mégis sikerült a nézők és saját magam számára is egy izgalmas, jó befejezést produkálnom. Köszönöm a motort a Gas Gas Hungarynek, a támogatást a Gerecse Motornak, a sok gumit, amit év közben elkoptattam a Salvano Gumiszervíznek, a tökéletes kenést pedig az Ipone-nak.”

 

Köszönjük Tóth Gergőnek az izgalmas Triál-bemutatót!