Kereső

Back
2013-02-14

A Gas Gas TXT 300 Raga Replicát választották 2013 legjobb triál motorkerékpárjává

 

Spanyolország vezető motoros weboldala, a Motos.net harmadik alkalommal választotta ki az év legjobb motorkerékpárjait, olvasói szavazatok alapján. Idén harmadszor is a Gas Gas TXT 300 Raga Replica kapta a legjobb triál motorkerékpár díjat. A február 5-én megrendezésre került madridi díjkiosztó gálán a szakma fő képviselői is jelen voltak.

 

A díjak sorsáról több, mint 530000 szavazat döntött, ami 45%-kal több, mint előző évben. A szavazatokat 2012 májusa és decembere között a weboldal felhasználói adták le, és 12 kategóriában választották ki a nyertes motorkerékpárokat.

 

A Gas Gas vállalat számára nagy megtiszteltetés ez a díj, hiszen a Motos.net díjai egyfajta referenciaponttá váltak azzal, hogy az év során a spanyol piacon eladásra kínált modellek közül elismerik a legjobb motorkerékpárokat, és ezzel a kétkerekű iparág fellendítését is támogatják Spanyolországban. A díj azért is értékes, mert a döntést közvetlenül a vevők kezébe adja, és a www.mejormotodelaño.net weboldalon keresztül ők választották ki a legjobb modelleket minden egyes kategóriában.

 

 

A Gas Gas marketing és kommunikációs vezetője, Carles Perez vette át a díjat Angel Viladoms-tól, a Spanyol Királyi Motorkerékpáros Szövetség (Royal Spanish Motorcycling Federation) elnökétől