Kereső

Back
2018-10-11

A GasGas tarolt a Nemzetek Triálján

Összesen 10 GasGas versenyző lépett dobogóra a 2018-as Nemzetek Triálján (Trial des Nations). Jaime Busto-t és Jeroni Fajardo-t világbajnoknak kiáltották ki „World” kategóriában.

A Sokolov nevű cseh város volt a helyszíne a GasGas sikerének a Nemzetek Triálja elnevezésű versenyen, ahol 10 GasGas-os végzett a top helyezéseken. „World” kategóriában a GasGas Trial Factory csapat tagjai, Jaime Busto és Jeroni Fajardo (Spanyolország) világbajnokok lettek Toni Bou-val közösen.

Szintén a top kategóriában remek teljesítményt nyújtott Jack Price és Loris Gubian, akik Nagy-Britanniát és Franciaországot képviselték. A brit csapat a második helyen végzett, a franciák pedig harmadikok lettek.

A női triál versenyen a spanyol csapat Sandra Gómezzel az élén második lett, míg a német nemzeti csapat (Vivian Wachs és Ina Wilde) a harmadik helyen fejezte be a versenyt.

Nemzetközi kategóriában a Dominik Wunschból és Martin Matejicekből álló cseh csapat győzött, a második helyet pedig az Egyesült Államok szerezte meg (Daniel Blanc Gonnet).

A GasGas képviseltette magát a legnagyobb versenyzőszámmal, összesen 38-an indultak a színeikben. A Nemzetek Triálja zárja a 2018-as TrialGP szezont.