Kereső

Back
2018-11-12

GasGas EnduroGP 2019, az eredeti vb versenymotor

Az új EnduroGP, amelyet az a hivatalos versenymotor ihletett, ami a top helyezéseket szerezte a GasGas-nak a Világbajnokságon. Felső kategóriás versenyalkatrészekkel felszerelt speciális kiadás, ami igazi verseny endurová teszi, amint legördül a gyártósorról.

 

Állítható gyújtástérkép az optimális nyomatékleadás érdekében.

Ahogy a többi modell az EC Racing sorozatból, a 2019-es verzió is tartalmazza az állítható gyújtástérképet (nap / eső). A motor normál körülmények között, „nap” állásban a maximumot nyújtja, és rengeteg izgalmat ígér. „Eső” módban viszont finoman adagolja a teljesítményt, hogy optimális nyomatékot biztosítson csúszós, sáros terepen és átsegítse a vezetőt az akadályokon.

Az új EnduroGP állítható gyújtástérképe mellett más fontos fejlesztésekkel is büszkélkedhet, mint a megújult hengerfej és az elismert Rekluse nevű cég által kizárólag ehhez a modellhez gyártott kuplung fedél és kosár, valamint az FMF márkájú kipufogó rendszer. Sorozatban gyártott modellek esetében eddig nem volt példa ilyen alkatrészek használatára, melyek erőt, érzékenységet és precizitást kölcsönöznek a motornak.

 

Minőség és egyediség a legapróbb részletekig

Gyakran a részletek azok, amik a különbségeket eredményezik a versenyzés világában. Ez a filozófia vezette a GasGas-t ahhoz az elköteleződéshez, hogy az új sorozatnál verseny alkatrészeket használjon a vázon és a felfüggesztésen. Egy speciális GP kiadás, ami olyan új megoldásokat tartalmaz, amik tökéletes kontroll-érzést nyújtanak a vezetőnek, köszönhetően az új Renthal markolatnak és kormánynak (utóbbi merevítő nélküli), valamint az új X-Trig márkájú kormány befogónak és a masszív, eloxált piros villahídnak, továbbá az új kiemelkedő minőségű Kayaba Enduro GP villáknak fekete, súrlódáscsökkentő DLS bevonattal. Az új alkatrészek listájához tartozik még egy első tengely kiegészítő, ami megkönnyíti a kerékcserét.

Az új Enduro GP megfékezéséért az NG úszóágyas féktárcsa felel (260mm elöl és 220mm hátul), a fékrendszert a híres Nissin cég gyártja. Mindemellett a motor egy sokoldalú, közepes keménységű Michelin gumiabronccsal, és most első alkalommal egyedi megjelenésű, nagy teherbírású Goldspeed kerekekkel (piros aggyal és megerősített küllőkkel) van felszerelve.

 

Exkluzív piros és fekete megjelenés egy eredeti "gyári versenygéphez"

Az új GasGas Enduro GP kívül-belül versenymotor, amit az új grafikai megjelenés is tükröz, melyet Christophe Nambotin, Danny McCanney, Antoine Basset és Eemil Pohjola Enduro Világbajnokságon használt hivatalos motorjai ihlettek. A 100%-os versenyszellemet sugározzák azok az apró részletek, mint az új üléshuzat, az új fekete eloxált alumínium hátsó lánckerék és az új csökkentett ellenállású Regina Z-gyűrűs lánc, ami 40%-al csökkenti a szekunder erőátviteli rendszer súrlódását.