Kereső

Back
2019-05-20

Trèfle Lozérien – E3: GasGas az első két befutó

Christophe Nambotin nyert, Alex Snow pedig a második helyet szerezte meg a kétütemű kategóriában a francia enduro versenyen.

Győzelemmel kezdte a 2019-es World Enduro Super sorozatot a GasGas Enduro Factory csapata. Három intenzív esős-sáros nap után Christophe Nambotin nyerte az E3 kategóriát.

Alex Snow követte csapattársát a dobogón a harmincharmadszor megrendezett történelmi francia enduro versenyen.

A Tréfle Lozérien után a GasGas csapata már a következő nemzetközi megmérettetésre, az olasz GP-re edz, amit június 22-én és 23-án rendeznek majd Rovetta városában.

 

CHRISTOPHE NAMBOTIN

„ Nagyon meg vagyok elégedve magammal és az egész csapattal, hogy sikerült megnyernünk az E3 kategóriát. Nagyon nehéz verseny volt, sok esővel és sárral. Nagyszerű volt együtt lenni a szurkolókkal és a csapattal; szeretném megragadni ezt az alkalmat, hogy mindenkinek megköszönjem a támogatást.”

 

ALEX SNOW

„Hosszú három nap volt és az időjárás se segített sokat, majdnem végig esett. Ez a fajta verseny új volt számomra, ezért kellett egy kis idő, hogy alkalmazkodni tudjak. Nagyon örülök, hogy sikerült másodikként célba érnem a kategóriámban. Tovább folytatjuk a munkát, szeretném megköszönni a GasGas-nak és a szurkolóimnak a támogatást; remélem, hogy tovább tudok javítani a teljesítményemen és a következő verseny még jobban sikerül.”

 

TRÈFLE LOZÉRIEN 2019 -  E3 

 

1. Christophe Nambotin (GasGas), 1:05:10.817
2. Alex Snow (GasGas), 1:07:26.803
3. Luc Maliges (KTM) 1:08:03.162